Grensverleggend Speciaalbier ontdekken zoals Napoleon het oude Egypte

Hoe werkt Doosje Speciaalbier?

Een korte uitleg hoe wij onze zaakjes geregeld hebben

Ontdek welk doosje je wilt bestellen
  • Ben je een heuse bieravonturier die geen grenzen kent? Kies Verras! (Iedere 1e van iedere nieuwe maand nieuwe speciaalbieren in het doosje!)
  • Een verdiepingsslag maken in één specifieke soort? Smaak is jouw Doosje!
  • Je bierkennis verhogen in een sociale context? Ga voor Proef! #sociaalbier
Bestel jouw gewenste doosje(s)
  • Kies je aantal
  • Vul je persoonlijke gegevens in
  • Betaal met iDEAL
De ontdekkingsreis begint!
  • Je ontvangt een bevestigingsmail
  • Je Doosje Speciaalbier wordt thuis bezorgd.
  • Laat het gerstenat vloeien en deel je ervaring met #sociaalbier op social media!

Het Speciaalbier Genotschap

Word lid van het Speciaalbier Genotschap van Doosje Speciaalbier. Ontvang maandelijks, twee-maandelijks of per kwartaal de bestelling van jouw keuze. Hoe word je lid? Zorg dat je tijdens je bestelling aangeeft dat je het betreffende doosje niet eenmalig, maar maandelijks, tweemaandelijks of per kwartaal wilt ontvangen. Voorafgaand aan de periodieke verzending ontvang je dan een e-mail met een betalingslink, hiermee bepaal je per ontvangen mail of je het nieuwe doosje wel/niet wilt ontvangen. Daarmee is ons abonnement dus wel erg vrijblijvend.

Met een bevestiging per e-mail is je lidmaatschap van het Speciaalbier Genotschap bezegeld. Jij bent de eerste die de kans krijgt om het nieuwe doosje te bestellen. Treed in de voetsporen van Napoleon, Tasman en Amundsen. Zij waren ook de eerste!

Maandelijks als eerste een doosje
Ontvang nog meer bierkennis
Altijd eerst met kortingen
Lid van het Genotschap

Zo zijn onze prijzen opgebouwd

Wij houden van transparantie. Onze prijzen zijn inclusief de hele reutemeteut.

Onze filosofie

Als speciaalbier liefhebbers verleggen we graag onze grenzen. Samen met jou gaan we de zoektocht naar onbekende, verrassende en ambachtelijke speciaalbieren aan. Onze biersommelier Balthazar zet zijn uitgebreide kennis van bieren en netwerk van lokale, landelijke en internationale brouwerijen in om ons een brede en verrassende selectie speciaalbieren voor te schotelen. Een aanbod van speciaalbieren die verder gaat waar supermarkten en lokale kroegen stoppen! 

Het Verrasdoosje wordt per de 1e van iedere maand vernieuwd met bijzondere speciaalbieren. Zodat je reikhalzend naar de volgende maand uit kunt kijken. Zodra jij je bij ons hebt aangemeld, zullen we je iedere maand attenderen op het nieuwe Verrasdoosje.

Onze kleine vriend Napoleon zegt het als volgt:"Vooral na de slag van Waterloo kwam dit doosje als welkome verrassing"