Bier speciaal voor jou!Herken je dat? Je bezoekt de supermarkt of slijterij en door de keuzestress kom je uiteindelijk toch weer thuis met je standaard Kasteeltje en Brand IPA. Of dat je iemand wil verrassen en je vol verbazing kijkt naar de keuze die je hebt om een lekker potje gerstenat aan te schaffen.

Anno 2019 hoef je je hier geen zorgen meer over te maken, wat nou als je ergens een doosje kon aanschaffen waar met zorg een pakket is samengesteld zoals alleen een biermeester dat kan. Neem maar van me aan je bent op het juiste (internet)adres beland!

Onze biermeester Balthazar heeft een magazijn met meer keuze dan de slijterij bij jou om de hoek en hij kent ze allemaal. Je kunt via doosjespeciaal je bier bestellen en zelfs tijdens het bestellen je persoonlijke wensen aangeven.

De zekerheid bij doosjespeciaalbier

  • Het bier is speciaal verpakt voor een veilige reis
  • Mochten er onverhoopt toch kapotte flesjes tussen zitten kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij voor een goede oplossing
  • Eenvoudige en veilige betaling gegarandeerd met iDeal

Onze doosjes worden met de grootste zorg samengesteld. De doosjes staan altijd in het teken van het ontdekken van nieuwe bieren. Het verbreden van Speciaalbier-kennis is waar het bij ons om draait. Onze sommelier is bekend bij alle lokale, nationale en internationale brouwerijen en heeft de trappisten onder de sneltoets.

Hoe zijn de doosjes samengesteld?
Een doosje bestaat bij ons uit een unieke samenstelling van een bepaald type bier. Het pakket bestaat dus bijvoorbeeld uit 12 of 24 bijzondere IPA’s of 12 of 24 blondjes ‘klinkt goed toch ;)’ of misschien wel 12 of 24 zware bieren (voor de meer door de wol geverfde genieters onder ons). Oh, en mogen wij je wijzen op ons nieuwe ‘Friese speciaalbierenpakket’?

×

Whatsapp; Doosjespeciaalbier

×