Speciaalbier voor vaderdag

Attentie moeders en kinderen! Het is bijna weer Vaderdag, de dag dat de vaders van het hele land in het zonnetje worden gezet.

Er worden tekeningen gemaakt, bouwwerken geknutseld en winkels afgestruind om een geschikt cadeautje te vinden voor het traditionele hoofd van het gezin; de VADER.

De ideale verrassing voor Vaderdag

We verplaatsen ons in deze blog graag in de hardwerkende en soms ondergewaardeerde vader. Vader zwoegt dag in dag uit hard op zijn werk, of dat nu als ambtenaar, timmerman of arts is, hij doet dit om zijn gezin en kinderen te voorzien van een goed leven. Dit is één van de belangrijkste taken van een vader. Bij thuiskomst is de aanwezigheid van zijn liefdevolle gezin vaak al voldoende, zeker als zijn sloffen en krantje klaarliggen, soms ook een pilsje. Of vader het nu beseft of niet, er ontbreekt vaak dat ene speciale momentje bij zijn thuiskomst. Onze sommelier Balthazar weet als geen ander dat dit een heerlijk flesje Speciaalbier is. In het vervolg kun jij als kind/ moeder deze leegte voor vader wegnemen, door te starten met het ideale vaderdagcadeau: een Doosje Speciaalbier.

Vaderdag cadeau

Vaders met smaak houden van Speciaalbier

Voor vaderdag wil je je vader graag verrassen. Wij bieden deze week een Doosje Speciaalbier speciaal voor vaderdag aan. Het is een doosje met 12 of 24 flesjes zeer bijzondere Speciaalbieren die je niet zomaar in de supermarkt tegenkomt. Kleine brouwerijen vanuit de hele wereld verzorgen bieren vullen onze doosjes. IPA’s uit Amerika, fijne tripels uit België en heerlijke onontdekte speciaalbieren gewoon uit Nederland.

Dus waar wacht je nog op? Bestel een Verrassend Doosje Speciaalbier!

×

Whatsapp; Doosjespeciaalbier

×